Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en gaat de deur niet uit zonder dit apparaatje mee te hebben. Sterker nog, we staan er mee op en we gaan ermee naar bed. Kijk maar eens om je heen als je door de stad loopt, in de trein zit of in de club staat. Iedereen loopt met een telefoon in zijn hand. Is het niet om onze vrienden van de nieuwste roddels te voorzien, dan wel om de mooiste Instagram foto’s te voorzien van een like, het nieuws te lezen, onze favoriete Netflix-show te bekijken of een spelletje te spelen. Wanneer er een nieuw model wordt uitgebracht staan sommige mensen te springen om deze te kopen. Toch is niet elke telefoon voor iedereen weggelegd, daarom lees je hier meer over waar je rekening mee moet houden als je een nieuwe telefoon gaat uitkiezen.

 

Van mini tot tablet

Een belangrijk punt is het formaat van de telefoon. Voorheen werden de telefoons steeds kleiner en wilde je een klein model dat goed in je broekzak paste, maar tegenwoordig worden de telefoons juist weer steeds groter en lijkt het een soort combinatie van een telefoon en tablet geworden. Sommige mensen vinden het fijn als hun telefoon in hun broekzak past, anderen vinden een groter model juist fijn om games mee te kunnen spelen. Een gemiddelde telefoon is prima om films en series mee te kijken en past vaak ook nog in je broekzak. Grotere telefoons zijn wel weer wat handiger om games mee te spelen. Als je nu erg kleine handen hebt, dan is een kleinere telefoon juist weer aan te raden.

 

iOs of Android?

Er zijn doorgaans twee verschillende besturingssystemen waar de huidige telefoons mee werken, namelijk iOS en Android. Een geruststelling is dat beide systemen goed werken. De keuze voor een besturingssysteem is vooral afhankelijk van waar je aan gewend bent. Iemand die al jaren een iPhone heeft zal niet snel overstappen naar Android en andersom. Toch raak je nu eenmaal snel gewend aan een systeem dat je dagelijks gebruikt. Overstappen is dus helemaal geen punt. iOS werkt alleen met iPhones en is vooral erg gebruiksvriendelijk. Android werkt met meerdere merken en biedt je de mogelijkheid je toestel te personaliseren.

 

Accessoires

Bij een nieuwe telefoon horen ook nieuwe accessoires. Je telefoon heb je nu eenmaal vaak in je hand, daarom mag een leuk telefoonhoesje niet ontbreken. Maar bijvoorbeeld een telefoonhoesje met foto om je telefoon helemaal eigen te maken. De case24.com telefoonhoesjes laten jouw telefoon sowieso de show stelen. Vergeet ook niet een screenprotector en de juiste kabels aan te schaffen.

Leave a comment