Sommige mensen zijn absoluut fan van een motor, anderen moeten er helemaal niets van weten. Ben jij iemand die er al lang van droomt om een eigen motor te hebben, maar heb je tot nu toe nog nooit de stap durven zetten? Begrijpelijk, het is dan ook een investering die een pak geld kost. Vaak kun je ook niet zonder auto en dan is het een nog groter dilemma. Toch zijn er aan een motor veel voordelen die je ook niet zomaar naast je neer kunt leggen, alweer een moeilijkheid waar je mee te maken krijgt in je beslissing. Om je verder op weg te helpen, geven we je hier alvast een overzichtje van de voordelen die je te wachten staan.

Genieten van eindeloze vrijheid

Wat veel motorrijders als de ultieme reden zien om voor een moto te kiezen, is het enorme gevoel van vrijheid dat je erdoor hebt. Je zit tijdens je verplaatsingen niet langer opgesloten in de auto, maar kunt maximaal genieten van de heerlijke buitenlucht. Daarnaast is het ook zo dat je met een motor helemaal geen rekening meer moet houden met die vervelende en steeds langer wordende files, nee je rijdt die gewoon voorbij. Dit geeft je het voordeel dat je overal stipt op tijd aankomt zonder dat je daarvoor vroeger moet vertrekken.

Een motor is een budgetvriendelijke oplossing

De aankoop van een motor is een investering, maar bedenk dat een moto een stuk budgetvriendelijker is dan een auto. Je betaalt heel wat minder voor een motor dan voor een auto, je verbruikt aanzienlijk minder brandstof en bovendien betaal je ook minder taksen en belastingen. Als je daar nog eens bijtelt dat een motor makkelijker en goedkoper te onderhouden is dan een auto, merk je al snel de besparing die je kunt doen.

Wat als je je motor wil verkopen?

Een vraag die misschien bij je opduikt, is wat je dan moet doen als die moto toch niet zo perfect is als hij in je dromen leek. Dan kun je heel snel, makkelijk en voor een goede prijs je motor verkopen op osw. Het enige wat je hier zelf voor moet doen, is je motor aanmelden op het online platform en wachten tot je een mooi en eerlijk bod krijgt van een professionele opkoper. Het aanbieden van je motor, het onderhandelen over de prijs en het afhandelen van de hele papierberg worden je allemaal door professionals uit handen genomen. Makkelijk toch? 

Leave a comment